Az ATEN Magyarországon

Az ATEN termékek forgalmazását az Alphasonic Kft. immáron 15 éve végzi. Ez alatt az időszak alatt a számítástechnikai nagykereskedés több ezer ATEN eszközt értékesített már ügyfeleinek.

Az Alphasonic Kft. termékpalettáján számos innovatív informatikai megoldást találni. Nem csak forgalmazzák a gyártó termékeit, hanem kiemelten aktív támogatást is biztosítanak hosszú évek óta, szakértők segítségével.

A cégben folyamatosan képzéseket szerveznek azon ügyfelek számára, akik szeretnék megismerni az ATEN termékekben rejlő lehetőségeket. Az oktatásokon teljes körű betekintést kapnak a résztvevők abba, hogy hogyan is működik a rendszer és hogyan tudnak még nagyobb bevételt ezáltal elérni cégük számára.

Az Alphasonic Kft. rendszeresen vesz részt kiállításokon és konferenciákon, s rendezi saját eseményeit, ahol bemutatja az eszközök működését és megismerteti minél több céggel a jövő technológiáját a jelenben. Ha speciális igények kielégítéséről van szó, az ATEN a legjobb választás.

Ha Ön is többet szeretne megtudni az ATEN magyarországi forgalmazójáról, és a fenti lehetőségekről, akkor látogasson el a www.alphasonic.hu oldalra!

Terítéken az innováció, s az ATEN a felszolgáló

ATEN. Ez a név méltán írta bele magát az információs technológia történelmébe. 1979 óta nyújt Nekünk, felhasználóknak színvonalas fejlesztői és gyártói tevékenységet, a csatlakozási megoldásokra specializálódva. KVM kapcsolók, konzol extenderek, ALTUSEN, VanCryst, NRGence, IOGEAR megoldások; mind mögött kimagasló szaktudás áll, s ezáltal kerülhet Hozzánk az a minőségi technológia, aminek hasznát nap mint nap kamatoztathatjuk. Vegyük például a 2 portos, HD felbontású CS22U KVM Switch-et. Ez a dizájnos külsejű kapcsológombbal ellátott kábel lehetővé teszi, hogy otthonában vagy kisirodai környezetben számítógépeit egy konzolról kezelje.

 TOVÁBB >>

ATEN VM1600, a zökkenőmentes közvetítésért

A VM1600 16×16 portos Moduláris Mátrix Switch rugalmas hozzáférést és valósidejű vezérlést biztosít, több helyi és távoli A/V bemeneti eszközhöz. Egymástól függetlenül kapcsolhat video és/vagy audio tartalmat különböző kijelzőkre, projektorokra, hangszórókra az eszköz felületén elhelyezkedő nyomógombokkal. A beépített, úgynevezett Scaler…

TOVÁBB >>