Cégprofil

Vállalati Háttér

Látomásunk

“Jobb Kapcsolatok, Egyszerűen”, e mondat jelentése mindig is az ATEN szívügye volt. Mindez innovatív megoldások biztosítását jelenti annak érdekében, hogy Ön optimális kapcsolatokat, hatékonyságot és zökkenőmentességet alakíthasson ki azon emberek és információhalmaz számára, akik és ami Önnek igazán értékes. Ennek eredményeképp, az ATEN a világhoz való kapcsolódást jelenti, ami történhet bármikor és bárhonnan, azokkal a technológiai vívmányokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy osztozzon és törődjön. Az ATEN egyszerűbbé, könnyebben kezelhetővé és jobb kapcsolatokkal ellátottá teszi a szakmai és a magánéletet egyaránt.

Az ATEN-ről

1979-es megalapítása óta az IT szakterület csatlakoztatási és menedzsment megoldásaira szakosodott. Az ATEN összes termékét és szolgáltatását egy márka alatt – ATEN – egyesíti, annak érdekében, hogy hatékony és következetes szolgáltatási sztenderdet biztosíthasson. Az ATEN márka innovatív kapcsolati, audio/video és zöld megoldásokból áll, végfelhasználók, kis és otthoni irodák (SOHO), kis-, és középvállalatok (SMB) és nagyvállalatok számára.

Az ATEN SOHO és SMB megoldásai között megtalálhatóak KVM kábelek, asztali KVM-ek és LCD KVM termékek egyaránt. A Nagyvállalati megoldások Over IP termékek egész palettáját ajánlják, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hatékonyan menedzselhessék IT infrastruktúrájukat bárhonnan a világon. A Professzionális Audio / Video termékek integrált video megoldásokat nyújtanak otthoni és szakmai felhasználásra, amely történhet akár vállalati, oktatási, kórházi, reklámozási célú vagy házimozi környezetben. A nemrégiben kifejlesztett Green Energy (Zöld Energia) megoldás energiát megtakarító termékeket ajánl adatközpontoknak, intelligens PDU-k széles palettájával, amelyek valósidejű energia menedzsmentet és teljesítmény kijelzést tesznek lehetővé helyileg és távoli eléréssel egyaránt.

Az ATEN a kapcsolódási és menedzsment megoldások specialistája. Termékeinket egy globális értékesítési hálózaton keresztül juttatjuk el megfelelő disztribútorokhoz, az optimális felhasználó kiszolgálás érdekében. Törődünk ügyfeleinkkel. Ebben az iparban mi vagyunk a legelkötelezettebbek ügyfeleink támogatásával kapcsolatban.

  Az Aten ágazatai

Versenyképes Előnyeink

ASIC Design Center (ASIC Tervezőközpont)

ASIC Design Center (ASIC Tervezőközpont)

Saját Application Specific Integrated Chipünk (ASIC – Alkalmazás Specifikus Integrált Chip) megtervezésével, az ATEN képes egyedi KVM switchei tulajdonságait versenyképes áron nyújtani a vevőnek, miközben a kivitel ugyanúgy csúcsminőségű.

Teljes Automatizáltság

Az ATEN korszerű raktárát automatizált tárolással ruházták fel a több, mint 2500 komponens doboz digitális visszakereshetősége érdekében. Minden termékhez kapcsolódó munkafolyamatot – a kezdettől a befejezésig – precízen kezelnek, ezzel kiküszöbölve közel minden gyártási hibát.

atenrőlkép3A Csúcstechnológia Előnye

Az ATEN Surface Mount Technology (SMT) berendezésének legújabb kiegészítéseként, ez a Siemens HS-50 összeszerelő gépezet megnövelt gyári kapacitása van, miközben minimalizálja a leállási időt. Az ATEN hét darab SMT sorát egy szakképzett műszaki csapat tartja karban, akik értenek a minőségirányításhoz, és a művelet karbantartáshoz.

Az ATEN Család

Az ATEN alkalmazottak jelentik a legnagyobb értékforrást. Hisszük, hogy a legjobb minőségű termékek, csakis a boldog alkalmazottaktól származnak. Az ATEN nyereségrészesedése, kezelhető munkaideje és ergonomikus, tiszta munkakörnyezete mind hozzájárul ahhoz a lojalitáshoz, amelyet nyújtunk és viszont várunk a csapattól.

logo_aten