Megoldások

 

solutions_index_smb2

Digitális Jelek

Növekvő számú nyilvános helyen – például plázákban, buszmegállókban, kórházakban, bankokban, mozikban és további olyan helyeken, ahol sok ember megfordul – már megfigyelhető, hogy szívesen hagynak fel a hagyományos poszter-alapú reklámozással és információ-kijelzéssel azért, hogy a digitális megjelenítést használják helyettük. Az egyik nagy előnye a digitális megjelenítésnek, hogy a hagyományos reklámozás statikus, és eléggé gyorsan unalmassá válik…..

Video Kiterjesztési Megoldások

Az ATEN SMB (Small Business – Kisvállalati) Szervertermi Megoldásai többféle terméket kínálnak a hatékonyság növelésére és a rugalmasság fejlesztésére, az Ön szervertermi menedzsmentje számára. Az ATEN rackelhető KVM switchei lehetővé teszik, hogy egyszerre akár több szervert is vezéreljen egy konzolról – ezzel spórolva a költségen, időn, helyen és energián. Az ATEN LCD Konzolok rackelhető billentyűzet, video, egér konzolként járulnak hozzá az Ön Szervertermi rendszerének optimalizálásához, 1U-s kivitelben…..

 

  • Compact-Design,-Complete-Control
  • One-Takes-Care-of-All
  • Our-Vision,-Your-Vantage
  • Deliver-the-Ultimate-Visual-Experience
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

 

solutions_index_smb2

Kisvállalati Szervertermi Megoldások

Az ATEN széles palettáról kínál videotermékeket annak érdekében, hogy nagyobb távolságokra való kiterjesztést biztosíthasson, csúcsminőségű videojel átvitellel párosítva. A Video Kiterjesztési Megoldások nem csak az A/V forráseszköz és a megjelenítő közötti távolságot terjeszti ki, hanem duplikálja is az audio/videojelet egy forrásból, több kijelzőre…..

Távoli Kioszk Menedzsment Megoldások

A fogyasztói autonómia növekedésével, egyre több cég racionalizálja az ügyfélszolgálatokat és önkiszolgáló termékekkel csökkenti a költségeket, a rugalmas és specializált szolgáltatások biztosításáért. Az internetes hozzáféréstől vagy információs kioszkoktól az interaktív kioszkokig, a növekvő kioszk-elérhetőség megnehezíti a fogyasztói elégedettség és lojalitás kiépítését…..